Resultats VIII OBERT DE TENNIS TAULA DE RIPOLL

El passat dissabte 1 d’Octubre del 2011 vàrem celebrar al Pavelló de Ripoll el VIII obert de tennis taula de dita població, amb una participació de 70 palistes. Des de la organització del torneig volem agrair a tots els participants la seva presència, així com el bon ambient durant el transcurs de tota la jornada. També volem agrair la presència de l’alcalde de Ripoll al torneig, fent entrega dels trofeus als guanyadors de les diferents categories.

El torneig el va guanyar, per segon any consecutiu, el jugador local Xevi Sellas que va guanyar en una disputadíssima final al també jugador local Marc Cardona per un resultat final de 3-1. Cal comentar que els sets van ser molt igualats i vàrem gaudir de punts espectaculars. El tercer i quart lloc el van disputar en Miguel Angel López (La Garriga)i en Lluís Castaño (Tona), el encontre el va guanyar el primer per 3-1. En semifinals en Xevi havia guanyat per un contundent 3-0 a en Miguel Angel i en Marc havia fet el mateix amb en Lluís, en un disputadíssim partit, amb un resultat de 3-2.

Enguany, pel fet d’haver endarrerit el torneig, aquest ha coincidit amb el començament de les lligues federades i, per tant, no hem pogut gaudir dels jugadors d’aquestes lligues; tot i això, volem comentar que gràcies a la quantitat de jugadors joves que i havia, ha estat el torneig que més ens ha motivat de tots els que hem fet fins ara. Vàrem fer una categoria escolar amb 14 participants de diferents clubs, en la que va guanyar en Marc Lara del Vic, per un ajustadíssim 3-2 contra el jugador local Marc Espinosa. Cal remarcar, però, que disputant el torneig sènior(56 palistes) hi havien uns altres 14 joves jugadors d’un molt bon nivell. Aquests jugadors infantils es van disputar més tard els premis infantils entre ells. Els jugadors d’Olot van dominar clarament aquesta categoria ja que van copar les tres primeres posicions, per davant del jugador del Tona, Aleix Albareda que va quedar quart. El guanyador va ser l’Arnau Roca, el segon Xavier Rubió i el tercer Àlex Nogué.

El tennis taula sembla molt consolidat a les nostres comarques pel fet de que cada dia hi ha més clubs que treballem amb mainada.

Us esperem al torneig de Ripoll l’any que bé.