Biel Gimeno campió del torneig TTI escolar a Roda de Ter

Aquest cap de setmana passat va finalitzar el Campionat Intercomarcal Escolar de Tennis Taula d'aquesta temporada amb la darrera concentració, a Roda de Ter. 
En aquesta trobada només de jugadors Benjamins hi van participar un total de 19 jugadors dels diferents clubs que ja han anat jugant al llarg de la temporada. Pel que fa als resultats, el guanyador va estar altre cop en Biel Gimeno (Vic TT) que repetia després del torneig de St Vicenç, i les altres primeres places van ser per en Marc Lancho (TT Centelles), Roger Vilà (TT Torelló) i Gerard Romera (TT Sant Vicenç).
Podi TTI escolar categoria benjamí. D'esquerra a dreta, a Gerard Romera, Roger Vilà, Marc Lancho i Biel Gimeno.

En acabar la competició es va fer l'entrega de premis dels guanyadors i de la samarreta de regal pels que han anat jugant al llarg de la temporada.
Destacaré que enguany la prova benjamina ha estat la més participativa de les 3 que conformen el campionat, i això és un bon senyal de la feina feta per els clubs i equips participants.
Foto de grup dels escolars que van participar el torneig TTI escolar a Roda de Ter.

Fins aquí arriba la temporada escolar d'enguany. Ja estem a final de curs i ja tenim les vacances a prop per recuperar forces i ànims de cara a la temporada que ve, que quan comenci ja us ho farem saber.

Bones vacances a tothom.
Fins la pròxima.

Jordi Forcada