2n Torneig individual de Tennis Taula Intercomarcal Escolar a Torelló

Un total de 33 participants van disputar la prova que vam celebrar el dissabte dia 21 a les instal·lacions del TT Torelló. El torneig va anar molt bé demostrant el bon nivell en què els joves jugadors comencen la temporada oferint-nos molt bons partits.
Els jugadors que van participar en aquesta convocatòria individual, al local del TT Torelló.

En categoria Benjamí el guanyador va ser Àlex Moreno (Vic TT) seguit de Adrià Mascort (CTT Tona), Gerard Romera (TT Torelló) i Martí Garrido (CTT Tona). 
En categoria Aleví es va imposar Biel Gimeno (Vic TT) seguit de Albert Oliva (CTT Roda de Ter), Ruben Llacer (CPE Taradell) i Jaume Blancafort (CTT Roda de Ter). 
I en categoria Infantil es va endur el títol el jugador local Abel Villena (TT Torelló) per davant de Ian Llacer (CPE Taradell), Abel Gallardo (TT Ripoll) i Amine Rhammady (CTT Arbúcies).
Foto dels podis de les diferents categories

Com sempre aquí no es poden destacar tots els jugadors que ja surten al llistat d'equips i palistes inscrits, volem felicitar a tots els debutants d'aquell dia que van fer-ho molt bé, i de ben segur que ens donaran alguna sorpresa en breu.


La propera trobada serà el dia 19 de desembre on es duran a terme unes jornades d'entrenament de les diferents categories que més endavant ho concretarem més com es farà, els llocs i entrenadors que duran a terme les activitats.

Atentament:
Jordi Forcada