Jordi Borrull campió de l'Individual "B"

Com cada any, després d'haver acabat el campionat de Lliga, es disputen els Campionats Individuals. Aquest any, per motius de disponibilitat de locals, l'Individual "B" s'ha jugat una setmana abans de disputar-se l'Individual "A".
Un total de 12 palistes han participat en aquesta edició del Campionat Individual "B", celebrat al local de joc del Sant Quirze TTC.
Fotografia de l'inici de les fases eliminatòries

Jordi Borrull del TT Borgonyà n'ha resultat campió, i merescudament al guanyar els 6 partits que ha jugat, sense cedir cap set durant tota la competició, i guanyant a la final a Oriol Garcia del TT Mont-Rodon per 3 a 0, en un encontre molt igualat en els dos primers sets.
Eduard Prat del CTT Roda de Ter ha quedat tercer classificat, aconseguint guanyar al seu company d'equip Òscar Lara en el partit pel tercer i quart lloc.
Cal destacar el gran campionat del palista rodenc que, tot i ser Infantil de primer any, s'ha imposat als seus contricants a grups, aconseguint la primera posició, i aconseguint també quedar dels tres primers.
Fotografia de podi del campionat. D'esquerra a dreta: Oriol Garcia (TT Mont-Rodon), Jordi Borrull (TT Borgonyà), i Eduard Prat (CTT Roda de Ter)

Dissabte que ve tindrà lloc l'Individual "A" al local de joc del TT Torelló. La competició començarà a les 15.30h.

Classificació Individual B:
1r. Jordi Borrull (TT Borgonyà)
2n. Oriol Garcia (TT Mont-Rodon)
3r. Eduard Prat (CTT Roda de Ter)
4t. Òscar Lara (CTT Roda de Ter)
5è. Àlex Aguilera (CTT Roda de Ter)
6è. Toni Borràs (CTT Roda de Ter)
7è. Arnau Pujol (TT Tona)
8è. Abel Gallardo (TT Ripoll)
9è. Raul Salvador (Sant Quirze TTC)
10è. Gerard Torres (TT Ripoll)
11è. Juan Aguilera (CTT Roda de Ter)
12è. Salvi Prat (CTT Roda de Ter)