Edu Martínez, campió del 7è Open tennis taula "Memorial Jordi Castells" de Sant Vicenç de Torelló

Un total de 50 participants vinguts de diferents clubs, es van donar cita al 7è Open tennis taula “Memorial Jordi Castells” de Sant Vicenç de Torelló.
Satisfacció per la bona participació i les ganes de jugar dels palistes.

Al matí, també es va disputar el torneig escolar amb una nombrosa participació. (Properament, més informació al bloc TTI sobre aquest torneig).

Fotografia dels finalistes del campionat. D'esquerre a dreta: David López (millor local), 2n-Jordi Tor, 1r-Edu Martínez, 3r-David Avilés, i 4t-Juanjo Cortés

Quan als resultats en categoria sènior, Edu Martínez del TT Ripoll en va ser el nou vencedor, en superar a la final a Jordi Tor del Sant Quirze TTC per un resultat de 3 a 1 en un partit intens. Martínez, es va sentir còmode en els partits, gaudint del torneig i molt satisfet per aquest títol aconseguit.

El tercer lloc va ser per David Avilés del Sant Quirze TTC, en superar al seu company de club, Juanjo Cortés, per 3 a 0.
El trofeu consolació va ser per Oriol Camprubí del Sant Quirze TTC.
El millor local del TT Sant Vicenç, va ser per David López.