Jordi Piella campió de les 34enes XII hores de Tennis Taula Torelló

Un any més i ja en van 34 edicions, el Tennis Taula Torelló ha organitzat aquest dissabte el seu torneig de les XII hores de Tennis Taula.
Tant l’organització com el torneig han estat un èxit, i un total de 75 jugadors hi han pres part.
Un fet destacat del torneig ha estat l’alta participació en les categories benjamí i aleví-infantil (torneig de les VI hores).

En categoria Absoluta el guanyador ha estat l’estrella Osonenca Jordi Piella (TT Torelló) en vèncer a la final a Josep Anton (UE Sant Cugat) per 3 a 0.
La tercera posició va ser per David Avilés (Sant Quirze TTC) guanyant a la lluita del 3r i 4a posició a Jordi Dot (TT Torelló). En cinquena posició va ser per Manel Menal (CTT Vilafranca).
En categoria femenina, la guanyadora d’enguany a estat la jugadora de Calldetenes Nadina Riera (TM Vincios). En categoria +50, el guanyador ha estat en Josep Fernández (TT Torelló) i en + 60 Antoni Salamanca (Sant Quirze TTC).

Fotografia dels guanyadors de cada categoria del torneig

A les categories escolars, destacar la 3era posició del jugador del TT Torelló Abel Villena (categoria aleví-infantil). Els resultats en les categories base han estat: